Het bouwen en verbouwen van een huis is een heuse klus.

WIE BEN IK

Ik krijg iedere dag opnieuw mijn energie door (mee) te werken aan diverse projecten met steeds als uiteindelijk doel mijn cliënten de kans te geven om in een mooier en comfortabeler huis te wonen waarin ze zich thuis kunnen voelen om vlot hun dagelijkse dingen te doen. Elk project is tevens een kans om ons landschap en onze omgeving mooier te maken of om er een duidelijkere functie aan te geven.

 

Ik realiseer deze droom door zelf te ontwerpen, te verbeteren of samen met mijn cliënten te kijken naar de mogelijkheden van bestaande of nieuwe panden.

 

Mijn ervaringen in Italië, Zwitserland en België hebben me geleerd dat architectuur naast haar uiteenlopende culturele accenten, ook een heel sterke gemeenschappelijke duurzame basis heeft. Deze diverse en rijke ervaring gebruik ik telkens weer opnieuw in ieder project.

 


Vind me op LinkedIn

VOOR ALLE VRAGEN EN AFSPRAKEN

Interessante EVENTS

 

Het Paleis voor Schone Kunsten van Victor Horta
18 05 2017 – 31 08 2017
Brussel

 

De Smet – Vermeulen architecten en Een nieuwe kijk op afval
10 02 2017 – 11 06 2017
deSingel – Antwerpen

 

Vlaamse Renovatiedag
28 05 2017
Vlaanderen