Het bouwen en verbouwen van een huis is een heuse klus.

Verbouwen is soms een ingewikkeld proces, veel elementen kunnen de mogelijkheden van een project beïnvloeden. De uitdaging om dit geheel in goede banen te leiden geeft mij voldoening daarom wil ik u helpen om van een pand uw thuis te maken.

BIG-K

 

Meer en meer wordt een pand gebruikt om in te wonen en om in te werken. Deze rijwoning werd verbouwd naar een eengezinswoning met coachpraktijk. Het gelijkvloers werd omgebouwd naar een gesprekskamer en het bureel werd volledig opengetrokken naar de zuidgerichte tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote living met een zonnig terras en op de tweede verdieping 3 slaapkamers.

 

HEEFT UW PAND EEN VERBOUWING NODIG?

STR-O

 

Een villa uit de jaren 70, gelegen in Italië, werd verbouwd naar een kangoeroewoning. Hier kunnen nu twee generaties samenwonen in hetzelfde huis maar toch apart. In de grotere wooneenheid kan er een familie met 3 à 4 kinderen wonen. De ondergeschikte wooneenheid is geschikt bijvoorbeeld voor een zelfstandig koppel en heeft de mogelijkheid om permanent een thuishulp te laten logeren.

 

 

 

Marco heeft voor ons een ideale oplossing gevonden om het oude ouderlijke huis af te stemmen op onze nieuwe noden; in onze kangoeroewoning genieten we zowel van de nodige privacy als van een steeds beschikbare wederzijdse hulp! Giuseppe en Anna

 

BRI-T

 

Het project betreft de indeling en inrichting van een kantoor gelegen in het centrum van Antwerpen; het opleidingsbureau

ITINERA – Career Management Services

beschikt nu naast de kantoren voor de directie over een multifunctionele ruimte, een opleidingszaal, en twee coachruimtes. De keuken is ook aangepast aan de behoeften van de cursisten.