Het bouwen en verbouwen van een huis is een heuse klus.

Het aankopen en verkopen van een woning is een complex proces waarbij heel wat komt kijken.

Met onafhankelijk advies ondersteun ik u om de juiste stappen te ondernemen van het begin tot het einde.

KOPEN

De keuze van een woning is een uitdagende en belangrijke beslissing.
Onafhankelijke adviezen kunnen u veel tijd en geld doen besparen.

 

Op basis van uw noden zoek ik de beste indeling van het pand, de mogelijkheden van een verbouwing en een uitbreiding.

 

Ik ga na bij de lokale overheden wat stedenbouwkundig aanvaardbaar is en of er een architect nodig is voor uw verbouwing.

 

Ik bekijk voor u de bouwfysica van het pand: verluchtingsystemen, isolatie, waterdichting en technieken zijn essentiële factoren in het aanpakken van een renovatie.

 

Marco maakte snel een professionele inschatting van de mogelijkheden van de panden die ik op het oog had. Zijn onafhankelijk advies liet me toe een juiste keuze te maken. Erik

AARZEL NIET, BESPAAR UW TIJD EN GELD

VERKOPEN

Het verkopen van uw pand is heel dikwijls een spannende en stresserende gebeurtenis waarbij professioneel advies een aangewezen hulp kan zijn!

 

k help u om uw pand voor te bereiden op de verkoop, samen met u zet ik het potentieel van uw woning in de schijnwerpers om een optimale presentatie te bekomen.

 

Ik geef advies om alle nodige documentatie te verzamelen en selecteer de informatie die de potentiële koper nodig zal hebben om zijn beslissing te nemen.

 

Ik ontwikkel duidelijke plannen en driedimensionale beelden om uw verkoopsdossier te vervolledigen met belangrijke informatie over uw pand.

Dankzij de beschrijving, de duidelijke plannen, en de mooie foto’s van Marco, heeft onze toekomstige vakantiewoning meteen vorm gekregen!! Adele en Dario